Szerencsés vagyok, mert rengeteg kreatív barát vesz körül. Más-más és hasonló területről is, inspiráljuk, kiegészítjük egymás munkáját, hobbiját. Ilyen kapocs következik most. Dórit és Mártit gyermekkoruk óta alkotói légkör veszi körül. Mondhatjuk, hogy vénásan kapták a kreativitást. A család és a barátok legnagyobb örömére varrtak szebbnél szebb ajándékokat. Majd ahhoz, hogy ötleteiket a nagyközönséggel is megismertessék, nem kis lépésre szánták el magukat és elindították saját márkájukat, az Ölteményeket. Minden varrományuk egyszeri és különleges. Ha valakinek mégis konkrét elképzelése van a lányok 100%-ban nyitottak az egyedi igényekre, a megrendelő egyéniségére szabják Ölteményeiket. Termékportfóliójukban megtalálhatók a táskák, tárcák, ékszerek, díszek, dekorációk és tartók.
És hogyan kapcsolódik a ButterCupCake és az Öltemények?
Szuper szállítója lehet mindennapi étkünknek (süteményünknek :) ) a saját fejlesztésű ételhordó zsákjuk. Praktikus segítője az anyukáknak, a gyerekeknek szánt uzsonnás zsák. Kisebb méretüknek köszönhetően, telepakolva is elférnek az iskolatáskákban. A nagyobb méretű ebédhordókkal a felnőttekre is gondoltak. Kimondottan azoknak készültek, akik otthonról viszik magukkal az ebédet. A kedves kis felirattal díszített, vidám színekben készülő, vagány zsákok megoldják a „de miben vigyem az ebédemet?” örök dilemmát. A designon túl környezettudatos termék, hiszen többször felhasználható. Le a nejlonzacskókkal! Mosható és vízálló technikai anyagból készülnek, mindennapos használatra. Szerintem még a tökfőzelék is finomabb lesz, ha ebben szállítjuk! :)
Öltemények weboldala
Öltemények facebook oldala
Íme egy finomság, ami bekerülhet az elemózsiás pakkba, természetesen Ölteményes zsákba csomagolva!
Mákos keksz:
- 10 dkg puha vaj
- 6 dkg eritrit/xilit
- 1 tojás
- 14 dkg lisztkeverék (1/3 kókuszliszt, 2/3 zabliszt)
- 6 dkg darált mák
- 1 citrom reszelt héja
- 1/2 tk. sütőpor + 1/2 tk. szódabikarbóna
- só
- vanília
Melegítsük elő a sütőt 170 fokra. Habosra keverjük a vajat, cukrot, tojást. Beledolgozzuk a száraz hozzávalókat. Diónyi golyókat formázunk a tésztából (kb. egy evőkanál) és egy sütőpapírral bélelt tepsin kicsit ellapítva, kb, 10 percig sütjük. Bevonhatjuk csokival, citromos cukormázzal, ez natúr maradt és így is pompás!
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.