Ez most bizony nem lesz pite! Csak a kalapja. Életem első pitéje, amit hamarosan megosztok veletek, az a bizonyos amerikai almás pite volt. Egy nagyon kedves amerikai barátunktól tanultam, Julie-tól. Teljes felületű borítás, a hagyományos egyenes bevágásokkal, a széle visszatekerve. Valahogy mindig így készítettem, pedig olyan sok variáció lehetséges. Egy kis inspirációs válogatás, az egyiket próbáld ki a szilvás pite kalapjaként :)
Hagyományosan:
Formákkal kirakva:
Mintázókkal
Betűkkel:
Variáld a szélét: /a képre kattintva elérhető az elkészítés részletes leírása/
És végül, hogy a megmaradt tészta is felhasználásra kerüljön:
A forrásokat lásd a képekre kattintva.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.